Інтернет-магазин офіційно представлених брендів
> > >
ПОДІЛИТИСЯ




Вечірній лосьон для тіла (натуральний) - Good night lotion (Natural), Roofa, 200 мл

Код: 012 RB
Цвет:
432,00 грн.

Вечірній лосьон для тіла (натуральний) - Good night lotion (Natural), Roofa, 200 мл

 

Тип шкіри: для всіх типів шкіри

ЛініяGood night with Lavender & Chamomile / Вечірня лінія з лавандою та ромашкою 

 

М’який зволожуючий лосьйон з ніжною текстурою, який легко наноситься. Його формула містить мигдальну олію, яка відновлює шкірний бар’єр і має природні зволожуючі властивості. Екстракт ромашки та олія лаванди є фотопротекторами та мають антиоксидантні, протизапальні, протиподразнювальні, очищувальні та антимікробні властивості. Джерельна вода заспокоює почервонілу чутливу шкіру та робить її більш здоровою та шовковистою. Склад засобу розслабляє дитину та покращує її сон. Містить гіпоалергенну віддушку. Засіб зміцнює та зволожує шкіру вашої дитини день за днем.

Активні інгредієнти:

Лаванда, ромашка, джерельна вода, гліцерин, соняшникова олія, мигдальна олія

Не містить: Парабени, барвники, сіль, фталати, мінеральні олії

  • Лаванда

Вважається природним заспокійливим засобом. Лаванда росте у гірських районах Середземноморського регіону, а завдяки широкому застосуванню у фітотерапії також вирощується у Франції та Болгарії. Лаванда цвіте влітку, а красиві лавандові поля з неймовірним ароматом, напевно, знайомі багатьом. У Стародавньому Єгипті лавандова олія широко використовувалася у церемоніях фараонів. У Стародавній Греції, Римі та Персії лаванда використовувалася для ароматизації ванн та догляду за одягом, а вже в Середні віки лаванду почали використовувати в медичних цілях та вивчати на фармацевтичних факультетах. З 20 століття використання ароматної лаванди поширилося на косметику та продукти догляду. Лаванда має одну велику перевагу перед іншими лікарськими травами: її легко можна знайти в дикій природі. Лаванда завжди цінувалася за такі якості, як здатність дезінфікувати, також це антисептик, відновлюючий та заспокійливий засіб. Лаванда допомагає при безсонні, головних болях та стресі, а також алергічних проявах, укусах комах та опіках шкіри.

  • Ромашка

Ромашка (Matricaria recutita або Matricaria chamomilla), або німецька ромашка – рослина родом з Європи та регіонів Азії з помірним кліматом, стала натуралізованою у певних регіонах Америки та Австралії. Ромашка має заспокійливу дію на шкіру, а також протизапальну та антисептичну дію завдяки ефірним маслам у складі.

ІНГРЕДІЄНТИ:

Термальна вода, каприловий/ каприновий тригліцерид, гліцерин, олія солодкого мигдалю, самоемульгуючий гліцерилстеарат, цетеариловий спирт, олія соняшникового насіння, масляний екстракт масла ши, екстракт квітів лаванди, екстракт квітів ромашки лікарської, пантенол, бджолиний віск, феноксіетанол, парфумерна композиція, токоферил ацетат, карбомер, гідроксид натрію, динатрієва сіль етилендіамінтетраоцтової кислоти, етилгексилгліцерин, кумарин, цитронелол, ліналоол, бутилфеніл метилпропіонал, гексил циннамаль.

INGREDIENTS: 

Aqua ( thermal water), caprylic/capric triglyceride, glycerin, prunus amigdalus ( sweet almond) dulcis oil, glyceryl stearate se, cetearyl alcohol, helianthis annus ( sunflower) seed oil, butyrospermum parkii butter extract, lavandula angustifolia ( lavander) flower extract, chamomilla recutita ( matricaria) flower extract, panthenol, cera alba ( beeswax), phenoxyethanol, parfum, tocopheryl acetate, carbomer, sodium hydroxide, disodium edta, ethylhexylglycerin, coumarin, citronellol, linalool, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal.

Спосіб використання: 

Нанесіть на чисту суху шкіру після купання та розподіліть легкими масажними рухами.

 

Країна-виробник: Іспанія

Код: 012 RB

Тут ви можете залишити свій відгук
Введіть символи: *
captcha
Оновити

ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА

Доставка продукции возможна с 10:00 до 19:00 с понедельника по пятницу включительно. Курьер обязательно свяжется с Вами для подтверждения времени и места доставки Вашего заказа.


Условия доставки по Киеву и Украине:

При заказе на сумму от 550 грн – доставка осуществляется бесплатно. При заказе на меньшую сумму стоимость доставки рассчитывается согласно тарифам курьерской службы, ссылка на тарифы Новой Почты: https://novaposhta.ua/ru/posulku 


Способы оплаты:

Киев

При адресной доставке Вы можете отплатить заказ наличными курьеру, на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также с помощью платёжной карты на нашем сайте.

Украине

По предоплате – на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также платёжной картой на нашем сайте. При оформлении заказа в нашем интернет-магазине оплату можно произвести следующими платёжными картами:

ВАЖНО! Все заказы по Украине отправляются после подтверждения информации об оплате.


Безналичный расчет для юридических лиц

Если Вы желаете оплатить заказ по безналичному расчету, укажите данную информацию в комментариях, при оформлении заказа – мы обязательно свяжемся с Вами и предоставим необходимый пакет документов для оформления покупки.