Інтернет-магазин офіційно представлених брендів
> > > >
ПОДІЛИТИСЯ




Серветки для штучного загару для тіла оригінальні, темний відтінок - SELF-TANNING THE ORIGINAL DARK, COMODYNES, 8 шт

Код: D78020180
Цвет:
571,50 грн.

Серветки для штучного загару для тіла оригінальні, темний відтінок - SELF-TANNING THE ORIGINAL DARK, COMODYNES, 8 шт

 

Тип шкіри: для всіх типів шкіри

 

Чи існує одяг, який не виглядає добре на вас, якщо ви не засмаглі? Вам не потрібно припиняти носити речі, які виглядають так чудово, коли ви засмаглі! Серветки для автозасмаги The Original подарують природну рівномірну засмагу обличчю, шиї та декольте всього за 3 години.

  • Інтенсивність засмаги адаптується до вашого природного тону шкіри, щоб уникнути надмірного або помаранчевого фарбування.
  • Містить зволожуючий комплекс для запобігання сухості шкіри.
  • Кожна серветка - це ідеальна кількість для обличчя, шиї та декольте або для половини ніг.

Активні інгредієнти:

Без парабенів. Аромат без алергенів. Без додавання барвників. Не містить сонцезахисних засобів. 100% натуральні та біорозкладані волокна. Без масла.

  • DHA PLUS

Реагує з білками епідермісу, створюючи колір, схожий на засмагу. Колір зберігається від 3 до 5 днів залежно від обороту клітин. Оскільки він стабілізований метасульфітом натрію, DHA Plus обмежує розпад DHA та посилює його результат. Ця реакція посилюється присутністю транскутолу, сильно проникаючого агента. Дегідроксиацетон автозасмаги більш стійкий і не має запаху.

  • ЕРИТРУЛОЗА

Цукор натурального походження, який допомагає усунути зневоднення шкіри та відчуття стягнутості шкіри. Дозволяє тону триматися довше.

  • ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КОМПЛЕКС

Поєднання бутиленгліколю, який покращує утримання вологи в епідермісі та запобігає зневодненню шляхом утворення плівки на шкірі, та UCON 75-H-450, плівкоутворюючого полімеру, що складається із суміші гліколів із сильним зволожуючим ефектом.

ІНГРЕДІЄНТИ:

Вода; Бутиленгліколь; Дигідроксіацетон; Сорбітол; Етоксидигліколь; Диметил ізосорбід; ППГ-26-бутет-26; ПЕГ / ППГ-17/ 6 Сополимер; Метабісульфіт натрію; Стеарат магнію; Еритрулоза; Феноксіетанол; Етілгексілгліцерін; ПЕГ-40 гідрогенат касторової олії; Лимонна кислота; Віддушка парфумерна.

INGREDIENTS:

Aqua (water); Butylene Glycol; Dihydroxyacetone; Sorbitol; Ethoxydiglycol; Dimethyl Isosorbide; PPG-26-Buteth-26; PEG / PPG-17/ 6 Copolymer; Sodium Metabisulfite; Magnesium Stearate; Erythrulose; Phenoxyethanol; Ethylhexylglycerin; PEG-40 Hydrogenated Castor Oil; Citric Acid; Parfum (Fragrance).

Спосіб використання:

Рівномірно нанесіть на чисту суху шкіру. Після нанесення вимийте руки та дочекайтеся повного вбирання, перш ніж одягатися. Одна серветка містить точну дозу для нанесення на обличчя, шию та декольте.

Не містить шкідливих для здоров'я речовин. Не використовувати після закінчення терміну придатності. Умови зберігання: зберігати у сухому прохолодному приміщенні, при температурі не нижче + 5°С та не вище +25°С, відносній вологості повітря 55-70%, подалі від прямих сонячних променів, в закритій упаковці. 

 

Країна-виробник: Іспанія

Код: D78020180

Тут ви можете залишити свій відгук
Введіть символи: *
captcha
Оновити

ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА

Доставка продукции возможна с 10:00 до 19:00 с понедельника по пятницу включительно. Курьер обязательно свяжется с Вами для подтверждения времени и места доставки Вашего заказа.


Условия доставки по Киеву и Украине:

При заказе на сумму от 550 грн – доставка осуществляется бесплатно. При заказе на меньшую сумму стоимость доставки рассчитывается согласно тарифам курьерской службы, ссылка на тарифы Новой Почты: https://novaposhta.ua/ru/posulku 


Способы оплаты:

Киев

При адресной доставке Вы можете отплатить заказ наличными курьеру, на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также с помощью платёжной карты на нашем сайте.

Украине

По предоплате – на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также платёжной картой на нашем сайте. При оформлении заказа в нашем интернет-магазине оплату можно произвести следующими платёжными картами:

ВАЖНО! Все заказы по Украине отправляются после подтверждения информации об оплате.


Безналичный расчет для юридических лиц

Если Вы желаете оплатить заказ по безналичному расчету, укажите данную информацию в комментариях, при оформлении заказа – мы обязательно свяжемся с Вами и предоставим необходимый пакет документов для оформления покупки.