Інтернет-магазин офіційно представлених брендів
> > > >
ПОДІЛИТИСЯ




Локальний засіб проти пігментних плям - Targeted Dark-Spot Corrector, NOVEXPERT, 2 мл

Код: VL21001
Цвет:
897,00 грн.

Локальний засіб проти пігментних плям - Targeted Dark-Spot Corrector, NOVEXPERT, 2 мл

 

Тип шкіри: проблемна шкіра

Лінія: GREEN TEA POLYPHENOLS

 

Продукт для прицільної корекції пігментних плям. 

Активний догляд, що допоможе у боротьбі з пігментними плямами будь-якого кольору (чорні, коричневі, жовті, бежеві). Потужна формула на базі рослинних компонентів.

Активні інгредієнти, що знижують синтез меланіну шкірою та поступово освітлюють пігментацію: поліфеноли з зеленого чаю, екстракт пшениці, екстракти кави, водоростей та інших рослин. Бісаболол для заспокійливої дії, молочна кислота для швидкого оновлення. Захист від всіх факторів пігментації: сонце, вікові зміни, стрес, забруднення повітря та інші. Компактний розмір та ручне нанесення завдяки пензлику.

Стар-інгредієнт лінії поліфеноли зеленого чаю: EGCG (EpiGalloCatechineGallate) – поліфенол, сильний антиоксидант – в 8 разів потужніше ніж ресвератрол. В лінії Green Tea Polyphenols лабораторії Novexpert пропонують EGCG в 30 разів легше розчинний та на 200% більше стабільний. Він має комплексну дію: зменшення пігментації та захист шкіри від окислення (антиоксидант).

Продукт з аплікатором у вигляді пензлика для локального нанесення. 2 мл

Активні інгредієнти:

  • Поліфеноли зеленого чаю

Активна дія від пігментації (коричневі та чорні плями)

  • Екстракт пшениці

Активна дія від пігментації, зниження виробітки меланіну

  • Екстракт коричневої водорості

Активна дія від пігментації (освітлення плям)

  • Молочна кислота

Оновлення шкіри

  • Бісаболол

Заспокоєння шкіри, дія від гіперпігментації

  • Екстракт кавових зерен

Антиоксидантна дія

  • Екстракт морської лілії

Активна дія від пігментації

  • Олія з кісточок плодів пустельної фінікової пальми

Активна дія від пігментації (стимуляція протеїну DKK1)

  • Аргінін (Arginine PCA)

Активна дія від пігментації (жовті та бежеві плями) та глікації

ІНГРЕДІЄНТИ INCI:

INGREDIENTS INCI (INCI US):

Aqua (Water)°, Propanediol°, Lactic Acid°, Polyglyceryl-10 Laurate°, Glycerin°, Lactobacillus Ferment°, Arginine PCA°, Sodium Citrate°, Sodium Hydroxide°, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside°, Hydrolyzed Wheat Flour°, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*°, Balanites Roxburghii Seed Oil°, Dictyopteris Polypodioides Extract°, Pancratium Maritimum Extract°, Bisabolol°, Citric Acid°, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract*°.

COSMOS ORGANIC V3 certified formula: 100% natural - 20% organic

Phrases to be indicated on the packaging:

100% of the total is of natural origin.

100% of ingredients are from natural origin.

Ingredients from organic farming.

Ingredients from Organic Farming.

20% of the total ingredients are organically grown.

 

Спосіб використання:

Використовуйте локально на пігментні плями на шкірі 1-2 рази на день, на попередньо очищену шкіру. Зачекайте 10 хвилин перш ніж наносити наступні засоби догляду. Для досягнення видимого та стійкого результату використовуйте засіб кожного дня протягом принаймні декількох тижнів.

Для комплексного догляду за шкірою, що має пігментацію, використовуйте разом з пінкою для очищення шкіри Radiant Cleansing Foam бустером з вітаміном С Booster with Vitamin C. Якщо ваша шкіра схильна до запалень та акне, використовуйте з продуктами лінії Trio Zinc, попередньо очистіть шкіру гелем Clear Skin Foaming Gel перед нанесенням локального засобу проти пігментних плям Targeted Dark Spot Corrector.

 

Країна-виробник: Франція

Код: VL21001

 

Тут ви можете залишити свій відгук
Введіть символи: *
captcha
Оновити

ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА

Доставка продукции возможна с 10:00 до 19:00 с понедельника по пятницу включительно. Курьер обязательно свяжется с Вами для подтверждения времени и места доставки Вашего заказа.


Условия доставки по Киеву и Украине:

При заказе на сумму от 550 грн – доставка осуществляется бесплатно. При заказе на меньшую сумму стоимость доставки рассчитывается согласно тарифам курьерской службы, ссылка на тарифы Новой Почты: https://novaposhta.ua/ru/posulku 


Способы оплаты:

Киев

При адресной доставке Вы можете отплатить заказ наличными курьеру, на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также с помощью платёжной карты на нашем сайте.

Украине

По предоплате – на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также платёжной картой на нашем сайте. При оформлении заказа в нашем интернет-магазине оплату можно произвести следующими платёжными картами:

ВАЖНО! Все заказы по Украине отправляются после подтверждения информации об оплате.


Безналичный расчет для юридических лиц

Если Вы желаете оплатить заказ по безналичному расчету, укажите данную информацию в комментариях, при оформлении заказа – мы обязательно свяжемся с Вами и предоставим необходимый пакет документов для оформления покупки.