Інтернет-магазин офіційно представлених брендів
> > > >
ПОДІЛИТИСЯ




Крем для рук Прованс - ESSENTIALS Hand cream Provence, Panier Des Sens, 30 мл

Код: ESS11102
Цвет:
312,00 грн.

Крем для рук Прованс - ESSENTIALS Hand cream Provence, Panier Des Sens, 30 мл

 

Тип шкіри: для всіх типів шкіри

Колеція: THE ESSENTIALS

Аромат: Soothing Provence

 

Крем для рук у зручному міні форматі з формулою на основі олії оливи та олії ши для щоденного догляду та захисту. Шкіра рук постійно піддається зовнішнім впливам і може стати сухою та чутливою. Цей крем для рук забезпечить шкірі рук живлення та захист завдяки насиченій формулі.

Свіжий іскристий аромат цитрусів і петітгрейну в поєднанні з шавлією. Підбадьорлива суміш натуральних ефірних олій для стимулюючого та радісного аромату.

Лінія ESSENTIALS

Колекція засобів для краси та гарного самопочуття, заснована на багатстві рослин та ефірних олій для посвяти у мистецтво арома терапії.

Вибрані майстрами парфумерами з Грасу, ефірні олії підібрані завдяки їхнім ароматам та цінним якостям.

П’ять ароматів з терапевтичними перевагами: Lavender, Rose, Provence, Sea Samphire, Verbena.

Основний активний компонент - олія ши. Натуральний інгредієнт, цінний через свої дерматологічні властивості. Він збагачує формули засобів догляду за шкірою та забезпечує ефект пом’якшення і заспокоєння, інтенсивного живлення та відновлення шкіри.

Екстракція за допомогою гарячої пари. Розділення ефірної олії та квіткової води.

97% інгредієнтів натурального походження.

Активні інгредієнти:

  • Ефірні олії Прованських рослин

Лимон, полин, середземноморський кипарис – цей ароматний мікс заряджає енергією та надихає на звершення. Ефірна олія цедри лимона стимулює та прискорює процеси в організмі, бадьорить, має соковитий фруктовий та сонячний аромат. Ефірна олія кипарису додає сили та теплоти аромату, а полин балансує та пом'якшує.

Для гарного самопочуття: комбінація трьох ефірних олій покращує настрій з ранку та надає енергії.

Для краси: м'яка стимулююча дія, ефірна олія лимона для природного сяйва шкіри.

Завдяки пом'якшуючим компонентам, фітостеролам та вітаміну Е, олія оливи допомагає запобігати старінню шкіри. Воно має антиоксидантну дію, бореться з формування вільних радикалів і уповільнює вікові зміни в клітинах шкіри. Покращує якість шкіри завдяки поживній та тонізуючій дії.

  • Олія ши

Panier des Sens використовує переважно рослини, які ростуть у Провансі. Однак один інгредієнт, вибраний за його чудові універсальні якості, має екзотичне походження.

Олія ши - це натуральний продукт, що отримується з горіхів дерева Butyrospermum Parkii, що росте в саванах центральної та західної Африки. Це дерево виняткової сили може зростати понад три сторіччя! Неймовірно багата за складом бежева олія, одержувана з горіхів, має багато корисних якостей: пом'якшує, зволожує і глибоко живить шкіру, захищає її від зовнішніх агресивних впливів. У багатому складі олії містяться вітаміни A, D, E, F і жирні кислоти, завдяки чому олія має багато корисних застосувань.

  • Олія оливи

Відоме завдяки своїм відновлюючим та зволожуючим властивостям з античних часів, олія оливи давно застосовується у виготовленні косметичних засобів. Ідеально підходить для догляду за сухою шкірою.

INGREDIENTS INCI (INCI US):

AQUA (WATER), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETEARYL ALCOHOL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, PARFUM (FRAGRANCE), CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF OIL, C15-19 ALKANE, CETYL RICINOLEATE, TALC, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, SQUALANE, POTASSIUM SORBATE, ALLANTOIN, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, SORBITAN ISOSTEARATE, SODIUM HYDROXIDE, CETEARETH-33, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, POLYSORBATE 60, LIMONENE, CITRAL.

Спосіб використання:

Наносьте так часто, як вимагає шкіра ваших рук для довготривалого пом'якшення від пальців рук до зап'ястей.

 

Країна-виробник: Франція

Код: ESS11102

Тут ви можете залишити свій відгук
Введіть символи: *
captcha
Оновити

ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА

Доставка продукции возможна с 10:00 до 19:00 с понедельника по пятницу включительно. Курьер обязательно свяжется с Вами для подтверждения времени и места доставки Вашего заказа.


Условия доставки по Киеву и Украине:

При заказе на сумму от 550 грн – доставка осуществляется бесплатно. При заказе на меньшую сумму стоимость доставки рассчитывается согласно тарифам курьерской службы, ссылка на тарифы Новой Почты: https://novaposhta.ua/ru/posulku 


Способы оплаты:

Киев

При адресной доставке Вы можете отплатить заказ наличными курьеру, на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также с помощью платёжной карты на нашем сайте.

Украине

По предоплате – на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также платёжной картой на нашем сайте. При оформлении заказа в нашем интернет-магазине оплату можно произвести следующими платёжными картами:

ВАЖНО! Все заказы по Украине отправляются после подтверждения информации об оплате.


Безналичный расчет для юридических лиц

Если Вы желаете оплатить заказ по безналичному расчету, укажите данную информацию в комментариях, при оформлении заказа – мы обязательно свяжемся с Вами и предоставим необходимый пакет документов для оформления покупки.