Інтернет-магазин офіційно представлених брендів
> > > >
ПОДІЛИТИСЯ




Крем для рук Мигдаль – XMAS 23 Hand Cream House Almond, Panier Des Sens, 30 мл

Код: INT22424
Цвет:
Повідомити про надходження >

Крем для рук Мигдаль – XMAS 23 Hand Cream House Almond, Panier Des Sens, 30 мл

 

Тип шкіри: для всіх типів шкіри

Колеція: XMAS 23

Аромат: Almond

 

Щоб дочекатися Різдва, Panier des Sens пропонує вам різдвяний будиночок, який можна підсунути під ялинку або повісити на одній з її гілок. В якості подарунка в останню хвилину або сюрпризу для ваших гостей насолодіться м’якістю крему для рук, збагаченого натуральними активними інгредієнтами з Провансу.

  • Можна повісити або поставити. Картонний будиночок з підставками для кращої стійкості на полиці
  • Легко підвішується завдяки стрічці
  • Веселий подарунок за невелику ціну, який поєднує в собі задоволення від дарування та задоволення від прикрашання ялинки
  • Виділення вічних товарів

Крем для рук, що тане, в зручному міні форматі з формулою на основі олії мигдалю і олії ши. Шкіра рук постійно піддається зовнішнім впливам і може стати сухою та чутливою. Цей крем для рук забезпечить шкірі рук відновлення, пом'якшить її та додасть комфорту.

Квітковий та солодкий аромат: гурманські нотки солодкого мигдалю у поєднанні з ніжними ароматами жасмину та глоду для уточненої ароматичної композиції.

INGREDIENTS INCI (INCI US):

AQUA (WATER) / GLYCERIN / BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER / CAPRYLIC-CAPRIC TRIGLYCERIDE / GLYCERYL STEARATE / PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL / PARFUM (FRAGRANCE) / CETEARETH-20 / TALC / PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) FRUIT EXTRACT / HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL / ALLANTOIN / TOCOPHEROL / CETEARETH-12 / CETEARYL ALCOHOL / CETYL PALMITATE / POLYACRYLAMIDE / POTASSIUM SORBATE / C13-14 ISOPARAFFIN / CHLORPHENESIN / LIMONENE / SODIUM BENZOATE / XANTHAN GUM / LAURETH-7 / TOCOPHERYL ACETATE / CITRIC ACID / CITRAL / LINALOOL / SODIUM HYDROXIDE.

Спосіб використання:

Наносьте так часто, як вимагає шкіра ваших рук для довготривалого пом'якшення від пальців рук до зап'ястей.

 

Країна-виробник: Франція

Код: INT22424

Тут ви можете залишити свій відгук
Введіть символи: *
captcha
Оновити

ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА

Доставка продукции возможна с 10:00 до 19:00 с понедельника по пятницу включительно. Курьер обязательно свяжется с Вами для подтверждения времени и места доставки Вашего заказа.


Условия доставки по Киеву и Украине:

При заказе на сумму от 550 грн – доставка осуществляется бесплатно. При заказе на меньшую сумму стоимость доставки рассчитывается согласно тарифам курьерской службы, ссылка на тарифы Новой Почты: https://novaposhta.ua/ru/posulku 


Способы оплаты:

Киев

При адресной доставке Вы можете отплатить заказ наличными курьеру, на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также с помощью платёжной карты на нашем сайте.

Украине

По предоплате – на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также платёжной картой на нашем сайте. При оформлении заказа в нашем интернет-магазине оплату можно произвести следующими платёжными картами:

ВАЖНО! Все заказы по Украине отправляются после подтверждения информации об оплате.


Безналичный расчет для юридических лиц

Если Вы желаете оплатить заказ по безналичному расчету, укажите данную информацию в комментариях, при оформлении заказа – мы обязательно свяжемся с Вами и предоставим необходимый пакет документов для оформления покупки.