Інтернет-магазин офіційно представлених брендів
> > > >
ПОДІЛИТИСЯ




Гель для душа Рожева Герань - ABSOLUTES Shower gel Rose Geranium, Panier Des Sens, 250 мл

Код: ABS14037
Цвет:
481,00 грн.

Гель для душа Рожева Герань - ABSOLUTES Shower gel Rose Geranium, Panier Des Sens, 250 мл

 

Тип шкіри: для всіх типів шкіри

Колеція: THE ABSOLUTES

Аромат: Rose Geranium

 

Ароматний гель для душу на основі м'яких компонентів, що очищають. При контакті з водою перетворюється на пінку і ніжно очищає шкіру тіла, не пересушуючи її, підтримує рівень її зволоженості, надає ніжного аромату.

Пеларгонія духмяна (рожева герань) використовується в парфумерії завдяки своїм унікальним ароматичним властивостям, адже квіти мають одночасно ніжне, солодке і сильне звучання, як у троянди, але при цьому відрізняються легкими, зеленими, цитрусовими акордами. Квітковий аромат герані - це запрошення до ніжності, він залишає неймовірно свіжий шлейф на шкірі і наче співає оду прозорим квітковим пелюсткам.

Лінія Absolutes

Абсолю - це висококонцентровані запашні натуральні рослинні екстракти, отримані шляхом холодної екстракції ольфактивних молекул з рослин.

Panier des Sens прославляє парфумерію Грасса та традиційну майстерність регіону, створивши нову колекцію, засновану на абсолю парфумів. Справжня перлина парфумерії вищого класу, Абсолю - найцінніша олія з рослинної сировини. Основна діюча речовина - оливкова олія, символ регіону. Її було обрано як ключовий інгредієнт кожної формули для захисту та живлення шкіри.

95% інгредієнтів натурального походження.

Активні інгредієнти:

  • Олія оливи

Відоме завдяки своїм відновлюючим та зволожуючим властивостям з античних часів, олія оливи давно застосовується у виготовленні косметичних засобів. Ідеально підходить для догляду за сухою шкірою.

Завдяки пом'якшуючим компонентам, фітостеролам та вітаміну Е, олія оливи допомагає запобігати старінню шкіри. Воно має антиоксидантну дію, бореться з формування вільних радикалів і уповільнює вікові зміни в клітинах шкіри. Покращує якість шкіри завдяки поживній та тонізуючій дії.

INGREDIENTS INCI (INCI US):

AQUA (WATER) / SODIUM COCO-SULFATE / LAURYL GLUCOSIDE / COCAMIDOPROPYL BETAINE / GLYCERIN / PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL / PARFUM (FRAGRANCE) / SODIUM CHLORIDE / PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE / CITRIC ACID / DECYL GLUCOSIDE / TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE / POTASSIUM BENZOATE / POTASSIUM SORBATE / OLIVE OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS / LAURETH-2 / GERANIOL / CITRONELLOL / LINALOOL / ALPHA-ISOMETHYL IONONE / PELARGONIUM GRAVEOLENS EXTRACT.

Спосіб використання:

Застосовуйте засіб для очищення шкіри при прийнятті ванни або душу. Після використання нанесіть молочко чи крем для тіла.

 

Країна-виробник: Франція

Код: ABS14037

Тут ви можете залишити свій відгук
Введіть символи: *
captcha
Оновити

ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА

Доставка продукции возможна с 10:00 до 19:00 с понедельника по пятницу включительно. Курьер обязательно свяжется с Вами для подтверждения времени и места доставки Вашего заказа.


Условия доставки по Киеву и Украине:

При заказе на сумму от 550 грн – доставка осуществляется бесплатно. При заказе на меньшую сумму стоимость доставки рассчитывается согласно тарифам курьерской службы, ссылка на тарифы Новой Почты: https://novaposhta.ua/ru/posulku 


Способы оплаты:

Киев

При адресной доставке Вы можете отплатить заказ наличными курьеру, на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также с помощью платёжной карты на нашем сайте.

Украине

По предоплате – на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также платёжной картой на нашем сайте. При оформлении заказа в нашем интернет-магазине оплату можно произвести следующими платёжными картами:

ВАЖНО! Все заказы по Украине отправляются после подтверждения информации об оплате.


Безналичный расчет для юридических лиц

Если Вы желаете оплатить заказ по безналичному расчету, укажите данную информацию в комментариях, при оформлении заказа – мы обязательно свяжемся с Вами и предоставим необходимый пакет документов для оформления покупки.