Інтернет-магазин офіційно представлених брендів
> > > >
ПОДІЛИТИСЯ




Гель для душа Лаванда - ESSENTIALS Shower gel Lavender, Panier Des Sens, 250 мл

Код: ESS14001
Цвет:
481,00 грн.

Гель для душа Лаванда - ESSENTIALS Shower gel Lavender, Panier Des Sens, 250 мл

 

Тип шкіри: для всіх типів шкіри

Колеція: THE ESSENTIALS

Аромат: Relaxing Lavender

 

Ароматний гель для душу на основі м'яких компонентів, що очищають. При контакті з водою перетворюється на пінку і ніжно очищає шкіру тіла, не пересушуючи її, підтримує рівень її зволоженості, надає ніжного аромату.

Елегантний аромат поза часом. Натуральна лаванда розслаблює тіло та заспокоює розум.

Лінія ESSENTIALS

Колекція засобів для краси та гарного самопочуття, заснована на багатстві рослин та ефірних олій для посвяти у мистецтво арома терапії.

Вибрані майстрами парфумерами з Грасу, ефірні олії підібрані завдяки їхнім ароматам та цінним якостям.

П’ять ароматів з терапевтичними перевагами: Lavender, Rose, Provence, Sea Samphire, Verbena.

Основний активний компонент - олія ши. Натуральний інгредієнт, цінний через свої дерматологічні властивості. Він збагачує формули засобів догляду за шкірою та забезпечує ефект пом’якшення і заспокоєння, інтенсивного живлення та відновлення шкіри.

Екстракція за допомогою гарячої пари. Розділення ефірної олії та квіткової води.

96% інгредієнтів натурального походження.

Активні інгредієнти:

  • Ефірна олія лаванди

Справжній символ Провансу, лаванду також називають блакитним золотом. Це ароматна душа регіону, результат копіткої праці.

Ефірна олія лаванди особливо добре підходить для чутливої та подразненої шкіри. Аромат лаванди має заспокійливу дію та чудово допомагає розслабитися, діючи як антистрес арома терапія. Завдяки заспокійливій дії на нервову систему, лаванда також допомагає усунути хвилювання, головний біль та налагодити сон.

Для гарного самопочуття: підтримує баланс, регулює нервову систему, знижує тривожність.

Для краси: допомагає загоювати шкіру, балансує виділення себуму, покращує сяйво шкіри.

Panier des Sens використовує переважно рослини, які ростуть у Провансі. Однак один інгредієнт, вибраний за його чудові універсальні якості, має екзотичне походження.

Олія ши - це натуральний продукт, що отримується з горіхів дерева Butyrospermum Parkii, що росте в саванах центральної та західної Африки. Це дерево виняткової сили може зростати понад три сторіччя! Неймовірно багата за складом бежева олія, одержувана з горіхів, має багато корисних якостей: пом'якшує, зволожує і глибоко живить шкіру, захищає її від зовнішніх агресивних впливів. У багатому складі олії містяться вітаміни A, D, E, F і жирні кислоти, завдяки чому олія має багато корисних застосувань.

  • Олія ши

INGREDIENTS INCI (INCI US):

AQUA (WATER) / SODIUM COCO-SULFATE / GLYCERIN / LAURYL GLUCOSIDE / COCAMIDOPROPYL BETAINE / PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL / LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL / BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL / PARFUM (FRAGRANCE) / POTASSIUM BENZOATE / POTASSIUM SORBATE / CITRIC ACID / TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE / LAURETH-2 / PEG-90 GLYCERYL ISOSTEARATE / SODIUM CHLORIDE / LINALOOL.

Спосіб використання:

Застосовуйте засіб для очищення шкіри при прийнятті ванни або душу. Після використання нанесіть молочко чи крем для тіла.

 

Країна-виробник: Франція

Код: ESS14001

Тут ви можете залишити свій відгук
Введіть символи: *
captcha
Оновити

ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА

Доставка продукции возможна с 10:00 до 19:00 с понедельника по пятницу включительно. Курьер обязательно свяжется с Вами для подтверждения времени и места доставки Вашего заказа.


Условия доставки по Киеву и Украине:

При заказе на сумму от 550 грн – доставка осуществляется бесплатно. При заказе на меньшую сумму стоимость доставки рассчитывается согласно тарифам курьерской службы, ссылка на тарифы Новой Почты: https://novaposhta.ua/ru/posulku 


Способы оплаты:

Киев

При адресной доставке Вы можете отплатить заказ наличными курьеру, на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также с помощью платёжной карты на нашем сайте.

Украине

По предоплате – на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также платёжной картой на нашем сайте. При оформлении заказа в нашем интернет-магазине оплату можно произвести следующими платёжными картами:

ВАЖНО! Все заказы по Украине отправляются после подтверждения информации об оплате.


Безналичный расчет для юридических лиц

Если Вы желаете оплатить заказ по безналичному расчету, укажите данную информацию в комментариях, при оформлении заказа – мы обязательно свяжемся с Вами и предоставим необходимый пакет документов для оформления покупки.