Інтернет-магазин офіційно представлених брендів
> > > >
ПОДІЛИТИСЯ




Дой-пак - Марсельське рідке мило Прованс - ESSENTIALS Eco refill Marseille soap Provence, Panier Des Sens, 500 мл 

Код: ESS10912
Цвет:
537,00 грн.

Дой-пак - Марсельське рідке мило Прованс - ESSENTIALS Eco refill Marseille soap Provence, Panier Des Sens, 500 мл 

 

Тип шкіри: для всіх типів шкіри

Колеція: THE ESSENTIALS

Аромат: Soothing Provence

 

Дой-пак з рефілом для рідкого марсельського мила. Просто долийте мило з рефілу у пляшку.

Рідке мило виготовлено зі 100% рослинних олій відповідно до традицій Марсельських миловарів. Це насичене мило делікатно очищає шкіру, підтримуючи її гідроліпідний баланс.

Свіжий іскристий аромат цитрусів і петітгрейну в поєднанні з шавлією, що обволікає. Підбадьорлива суміш натуральних ефірних олій для стимулюючого та радісного аромату.

Лінія ESSENTIALS

Колекція засобів для краси та гарного самопочуття, заснована на багатстві рослин та ефірних олій для посвяти у мистецтво арома терапії.

Вибрані майстрами парфумерами з Грасу, ефірні олії підібрані завдяки їхнім ароматам та цінним якостям.

П’ять ароматів з терапевтичними перевагами: Lavender, Rose, Provence, Sea Samphire, Verbena.

Основний активний компонент - олія ши. Натуральний інгредієнт, цінний через свої дерматологічні властивості. Він збагачує формули засобів догляду за шкірою та забезпечує ефект пом’якшення і заспокоєння, інтенсивного живлення та відновлення шкіри.

Екстракція за допомогою гарячої пари. Розділення ефірної олії та квіткової води.

97% інгредієнтів натурального походження.

Активні інгредієнти:

  • Ефірні олії Прованських рослин

Лимон, полин, середземноморський кипарис – цей ароматний мікс заряджає енергією та надихає на звершення. Ефірна олія цедри лимона стимулює та прискорює процеси в організмі, бадьорить, має соковитий фруктовий та сонячний аромат. Ефірна олія кипарису додає сили та теплоти аромату, а полин балансує та пом'якшує.

Для гарного самопочуття: комбінація трьох ефірних олій покращує настрій з ранку та надає енергії.

Для краси: м'яка стимулююча дія, ефірна олія лимона для природного сяйва шкіри.

  • Кокосова олія

Одна з найулюбленіших рослинних олій серед поціновувачів натурального догляду за тілом. У складі кокосової олії 90% жирних кислот, а також вітамін Е, вітамін К та залізо. Отримане способом холодного віджиму, олія має протизапальну та протимікробну дію, захищає та живить шкіру, запобігає старінню шкіри. 100% натуральне. Шкіра після використання кокосової олії м'яка, їй забезпечено глибоке харчування та зволоження.

INGREDIENTS INCI (INCI US):

AQUA (WATER), POTASSIUM COCOATE, GLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, CUPRESSUS SEMPERVIRENS (CYPRESS) OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYGLYCERYL-3 CAPRYLATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, POTASSIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM EDTA, TOCOPHEROL, POLYSORBATE 60, SODIUM PHOSPHATE, DISODIUM PHOSPHATE, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, GERANIOL.

Спосіб використання:

Застосовуйте мило для очищення шкіри рук та тіла. 

Уникайте контакту з очима. У разі потрапляння в очі: обережно промити водою протягом кількох хвилин.

 

Країна-виробник: Франція

Код: ESS10912

Тут ви можете залишити свій відгук
Введіть символи: *
captcha
Оновити

ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА

Доставка продукции возможна с 10:00 до 19:00 с понедельника по пятницу включительно. Курьер обязательно свяжется с Вами для подтверждения времени и места доставки Вашего заказа.


Условия доставки по Киеву и Украине:

При заказе на сумму от 550 грн – доставка осуществляется бесплатно. При заказе на меньшую сумму стоимость доставки рассчитывается согласно тарифам курьерской службы, ссылка на тарифы Новой Почты: https://novaposhta.ua/ru/posulku 


Способы оплаты:

Киев

При адресной доставке Вы можете отплатить заказ наличными курьеру, на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также с помощью платёжной карты на нашем сайте.

Украине

По предоплате – на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также платёжной картой на нашем сайте. При оформлении заказа в нашем интернет-магазине оплату можно произвести следующими платёжными картами:

ВАЖНО! Все заказы по Украине отправляются после подтверждения информации об оплате.


Безналичный расчет для юридических лиц

Если Вы желаете оплатить заказ по безналичному расчету, укажите данную информацию в комментариях, при оформлении заказа – мы обязательно свяжемся с Вами и предоставим необходимый пакет документов для оформления покупки.