Інтернет-магазин офіційно представлених брендів
> > >
ПОДІЛИТИСЯ




Бальзам для мами та дитини (олія ши та календула) - Mom and baby balm (Shea Butter&Calendula), Roofa, 50 мл

Код: 008 RB
Цвет:
558,00 грн.

Бальзам для мами та дитини (олія ши та календула) - Mom and baby balm (Shea Butter&Calendula), Roofa, 50 мл

 

Тип шкіри: для всіх типів шкіри

ЛініяBasic line with Calendula & Panthenol / Базова лінія з календулою та пантенолом 

 

Живильний бальзам з кремовою текстурою. Збагачений маслом ши та календулою, які допомагають захистити, живлять та зберігають природний баланс шкіри вашого немовля та шкіри матері під час та після вагітності. Формула багата зволожуючими органічними оліями, серед яких соняшникова олія, масло ши та бджолиний віск. Зволожує та захищає, містить заспокійливі інгредієнти – календулу і кокос. Шкіра мами і немовля отримує поживні речовини та мікроелементи, які захищають і зволожують їх день за днем. Рекомендовано для попередження розтяжок в області грудей та живота протягом вагітності. Бальзам на 100% натуральний. Захищайте, зволожуйте та зміцнюйте шкіру день за днем.

Активні інгредієнти:

Календула, масло ши, кокосова олія, олія соняшника, вітамін E

Не містить: Парабени, барвники, сіль, фталати, феноксіетанол, пропілен гліколь

  • Календула

Календула (Calendula officinalis) - рослина, що широко поширена і росте в Європі та світі, родом із Середземноморського узбережжя. Календула багата на вміст бета-каротину (провітаміну А), який допомагає відновлювати природний баланс шкіри. Екстракт квітів календули використовується у виробництві косметики, оскільки допомагає шкірі відновлюватися, заспокоює та пом'якшує шкіру.

  • Пантенол

Сприятливі наслідки топічного нанесення пантенолу вперше були помічені у США у 1950-х при дослідженнях пацієнтів із опіками та серйозними ушкодженнями шкіри у школі медицини університету Нью-Йорка. Лікар Комбес і Цукерман побачили, що у пацієнтів, чиї рани були оброблені маззю з пантенолом (5%), шкіра відновлювалася набагато швидше, ніж у тих, чиї рани не були оброблені такою маззю. Це стало основою подальшого вивчення корисних якостей пантенолу та можливостей його застосування в медицині.

D-пантенол або провітамін В5 – дуже ефективний компонент для догляду за шкірою та волоссям, що широко використовується в косметичних продуктах. Він швидко вбирається при нанесенні на шкіру та перетворюється на вітамін В5. Цей вітамін допомагає підтримувати природний стан зволоженості шкіри. Це гігроскопічний компонент, що зволожує шкіру та підтримує її еластичність.

ІНГРЕДІЄНТИ:

Масло ши, кокосова олія, віск рисових висівок, олія соняшникового насіння, токоферилацетат, екстракт квітів календули лікарської

INGREDIENTS: 

Butyrospermum parkii butter, cocos nucifera oil, oryza sativa bran cera, helianthus annuus seed oil, tocopheryl acetate, calendula, officinalis flower extract

Спосіб використання: 

Нанесіть тонкий шар на палець і розподіліть легкими масажними рухами до повного вбирання. Застосовувати двічі на день.

 

Країна-виробник: Іспанія

Код: 008 RB

Тут ви можете залишити свій відгук
Введіть символи: *
captcha
Оновити

ДОСТАВКА ТА ОПЛАТА

Доставка продукции возможна с 10:00 до 19:00 с понедельника по пятницу включительно. Курьер обязательно свяжется с Вами для подтверждения времени и места доставки Вашего заказа.


Условия доставки по Киеву и Украине:

При заказе на сумму от 550 грн – доставка осуществляется бесплатно. При заказе на меньшую сумму стоимость доставки рассчитывается согласно тарифам курьерской службы, ссылка на тарифы Новой Почты: https://novaposhta.ua/ru/posulku 


Способы оплаты:

Киев

При адресной доставке Вы можете отплатить заказ наличными курьеру, на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также с помощью платёжной карты на нашем сайте.

Украине

По предоплате – на расчетный или карточный счет ПриватБанка, а также платёжной картой на нашем сайте. При оформлении заказа в нашем интернет-магазине оплату можно произвести следующими платёжными картами:

ВАЖНО! Все заказы по Украине отправляются после подтверждения информации об оплате.


Безналичный расчет для юридических лиц

Если Вы желаете оплатить заказ по безналичному расчету, укажите данную информацию в комментариях, при оформлении заказа – мы обязательно свяжемся с Вами и предоставим необходимый пакет документов для оформления покупки.